top of page

RETUR- OG BYTTEPOLITIKK

Retur- og Byttepolitikk for Stjørna Heimbrentslag ved Lajet AS

Org.nummer:930478245

Vi hos Lajet AS ønsker at du skal være helt fornøyd med dine kjøp. Hvis du av en eller annen grunn ikke er fornøyd med produktet du har mottatt, tilbyr vi en retur- og byttepolitikk for å gjøre prosessen så enkel som mulig.

1. Returprosedyre

For å starte en retur, vennligst følg disse trinnene:

  • Kontakt oss ved bruk av kontaktskjema etter at du har mottatt produktet for å be om en returautorisasjon.

  • Vi vil gi deg instruksjoner om hvordan du skal returnere produktet, inkludert informasjon om returfrakt og adresse.

  • Sørg for at produktet er i sin opprinnelige tilstand, med alle etiketter og merkelapper intakte, og at du inkluderer kvittering eller ordrebekreftelse sammen med returen.

2. Returfrist

Vi aksepterer returer innen 30 dager fra den datoen produktet ble levert til deg. Etter denne perioden vil vi dessverre ikke kunne behandle returen. Produktet skal være i samme stand som levert for at vi skal godta en refusjon.

3. Bytteprosedyre

Hvis du ønsker å bytte et produkt, vennligst følg de samme trinnene som for en retur, og oppgi tydelig hva du ønsker å bytte til. Vi vil deretter behandle byttet når den opprinnelige varen er mottatt og inspisert.

4. Refusjon

Etter at vi har mottatt og inspisert den returnerte varen, vil vi behandle refusjonen din. Vi vil refundere det opprinnelige beløpet du betalte for produktet, inkludert standardfrakt, til den opprinnelige betalingsmåten. Eventuelle fraktkostnader for returen vil være ditt ansvar, med mindre returen skyldes feil fra vår side.

5. Unntak fra returpolitikken

Visse varer kan være unntatt fra vår retur- og byttepolitikk av hygieniske eller helsemessige årsaker. Dette kan inkludere undertøy, badetøy eller varer som er merket som "endelig salg." Slike unntak vil være tydelig angitt i produktbeskrivelsen.

6. Angrerett

​Du har 14 dagers angrerett fra mottak av varen. Om du ombestemmer deg, kan du ta kontakt innen denne fristen. Varen må returneres i samme stand som du mottok den, og du dekker returkostnadene.

7. Reklamasjon

Oppdager du en feil eller mangel ved produktet, har du rett til reklamasjon. Du må ta kontakt så snart du oppdager feilen, og senest innen 2 måneder etter oppdagelse. Vi vil hjelpe deg med å rette opp situasjonen, enten gjennom reparasjon, erstatning eller tilbakebetaling.

6. Kontakt oss

Hvis du har spørsmål eller trenger hjelp med en retur eller bytte, vennligst fyll ut kontaktskjemaet for å ta kontakt. Vi er her for å hjelpe deg.

Vi takker for at du valgte Stjørna Heimbrentslag for dine klesbehov og setter pris på din forståelse for vår retur- og byttepolitikk.

bottom of page