top of page

BETINGLESER OG VILKÅR

Lajet AS selger produkter på vegne av Stjørna Heimbrentslag

Betingelser og vilkår for Lajet AS

Org.nummer:930478245

Velkommen til www.stjornaheimbrentslag.com ("Nettstedet"). Vennligst les følgende vilkår og betingelser nøye før du bruker vårt nettsted og tjenester.

1. Aksept av vilkårene

Ved å besøke vårt nettsted og/eller gjøre kjøp gjennom nettstedet, godtar du å overholde og være bundet av disse betingelsene og vilkårene. Hvis du ikke godtar disse vilkårene, ber vi deg om å avstå fra å bruke nettstedet og tjenestene våre.

2. Endringer i vilkårene

Vi forbeholder oss retten til å endre disse vilkårene når som helst, og eventuelle endringer vil tre i kraft umiddelbart etter publisering på nettstedet. Det er ditt ansvar å jevnlig sjekke for oppdateringer i vilkårene. Fortsettelse av bruk av nettstedet etter slike endringer utgjør aksept av de endrede vilkårene.

3. Produktinformasjon og pris

Vi streber etter å gi nøyaktig og oppdatert produktinformasjon på nettstedet. Imidlertid kan vi ikke garantere fullstendig nøyaktighet, og vi forbeholder oss retten til å korrigere eventuelle feil eller unøyaktigheter i produktinformasjon og priser når som helst uten forvarsel.

4. Bestillinger og betalinger

Ved å legge inn en bestilling på nettstedet, er du forpliktet til å gi nøyaktig og fullstendig informasjon om deg selv, inkludert betalingsinformasjon. Du bekrefter at du har rett til å bruke den valgte betalingsmåten. Vi forbeholder oss retten til å avvise eller kansellere bestillinger etter eget skjønn, inkludert bestillinger som inneholder feil prisinformasjon eller som er mistenkelige. Vi aksepterer vanlige betalingsmetoder som kredittkort (Visa, MasterCard, etc.), PayPal, Klarna og Vipps.

5. Levering og Retur

Varer du har bestillt blir sendt ut så straks vi har anledning. Du vil motta varsel på mail når en pakke er sendt ut. Leveringstid vil variere mellom 3-5 virkedager fra pakke er sendt varierende på hvor du er. Returprosedyrer og angrerett er angitt i vår retur- og byttepolitikk, som du finner på vår nettside.

6. Reklamasjon og Angrerett

Informasjon om angrerett og reklamasjon står under vår side om retur- og byttepolitikk.

6. Personvern

Din bruk av nettstedet er underlagt vår personvernerklæring, som du finner på nettstedet og som gir informasjon om hvordan vi samler inn, bruker og beskytter dine personopplysninger.

7. Intellektuell eiendom

Alt innhold på nettstedet, inkludert tekst, bilder, grafikk, logoer, videoer og programvare, er beskyttet av opphavsrett og andre immaterielle rettigheter som tilhører Lajet AS eller våre lisensgivere. Du har ikke tillatelse til å kopiere, distribuere eller på annen måte bruke vårt innhold uten skriftlig tillatelse.

8. Ansvarsfraskrivelse

Vi gir ingen garantier eller erklæringer om nøyaktighet, pålitelighet eller fullstendighet av informasjonen på nettstedet. Bruk av nettstedet skjer på egen risiko, og vi er ikke ansvarlige for eventuelle skader eller tap som oppstår som følge av bruk av nettstedet.

9. Lenker til tredjeparts nettsteder

Nettstedet kan inneholde lenker til nettsteder som eies eller drives av tredjeparter. Vi har ingen kontroll over slike nettsteder og er ikke ansvarlige for innholdet på disse nettstedene. Lenker til tredjeparts nettsteder innebærer ikke godkjenning eller godkjennelse av deres innhold.

10. Kontaktinformasjon

Hvis du har spørsmål angående disse betingelsene og vilkårene, kan du kontakte oss ved bruk av kontaktskjemaet på nettsiden.

11. Konfliktløsning

Klager rettes til selger innen rimelig tid. Partene skal forsøke å løse eventuelle tvister i minnelighet. Dersom dette ikke lykkes, kan kjøperen ta kontakt med Forbrukertilsynet for mekling. Forbrukertilsynet er tilgjengelig på telefon 23 400 600 eller www.forbrukertilsynet.no.

Takk for besøket.

bottom of page